Internauții îl taxează dur pe Rogozin: Trebuia să mergi cu motocicleta, să zbori cu trambulina

Dmitri Rogozin ia şuturi de la internauți după ce s-a plâns pe Twitter că autorităţile române au supus pericolului pasagerii avionului în care se afla, nepermiţând aeronavei să survoleze teritoriul României. Comentatorii îi reamintesc oficialulul rus că el este, de fapt, cauza acestui incident și aduc critici aspre că a insistat să se deplaseze în R. Moldova în pofida avertizării autorităților de la Chișinău că nu este binevenit.

Rogozin afirmă, textual, pe pagina sa de Twitter: „Autoritățile României a supus pericolului pasagerii avionului S7, femei și copii. Combustibilul era suficient doar până la Minsk. Așteptați răspuns, nemernicilor”.

Ce replici au avut utilizatorii:

„Veți interzice românilor să se odihnească în Crimeea”.

„Voi i-ați supus pericolului. Ați promis că veți merge cu motocicleta, așa și trebuia să faci”.

„Ați fost avertizat că nu veți avea acces, iar acum toți sunt ”nemernici”... Încă și femei cu copii ați implicat”.

„Clovnule, te-ai ascuns după femei și copii. Conform metodei lui Putler. Trebuia să mergi tranzitând baza de pe Lună”.

„Încearcă cu trambulina. Din cauza ta, rahatule, avionului nu i s-a permis tranzitarea”.

„Dar România are complex rezidențial la Moscova, pentru a putea răspunde?”. [Autoritățile ruse au interzis accesul diplomaților americani la complexul rezidențial din Serebrianîi Bor, deținut de Ambasada SUA în Rusia, și utilizarea unui depozit din Moscova al instituţiei].

„Dacă ați știut că sunteți în lista celor împotriva căror sunt aplicate sancțiuni, de ce ați expus pericolului pe femei și copii?”.

„Nu f*te capu, cățea ce ești. Când ruta este întoarsă se întreabă despre combustibil. În cel mai rău caz era să aterizați în Lvov”.

Amintim că avionul companiei S7 cu care se deplasa Dmitri Rogozin a făcut cale întoarsă, după ce România a interzis aeronavei survolarea spațiului său aerian. Potrivit datelor de la Aeroportul Internațional Chișinău, avionul a fost redirecționat către Minsk, după ce a făcut câteva cercuri deasupra Ungariei.

Rogozin urma să participe în regiunea transnistreană la evenimentele organizate cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la începutul operațiunii de menținere a păcii pe Nistru.

Sursa: deschide.md

 

 

 

 

 

 

 

 

Free Joomla! template by L.THEME