Nicio săptămână fără aplicații militare în regiunea transnistreană

În regiunea transnitreană au avut loc ieri noi aplicații militare cu participarea unităților de infantri motorizată ale forțelor armate separatiste. Exercițiile tactice au scopul de a crește nivelul de pregătire de luptă a militarilor, transmite presa din regiune făcând referire la o notă emisă de așa- zisului minister al apărării.

 

Unitățile militare s-au antrenat, în special, asupra poziționării corecte, din care ar trebui să doboare inamicul. În următoarea etapă unitățile de infanterie motorizată vor desfășura exerciții tactice, din care vor trebui să consolideze tehnicile de apărare. Potrivit comandantului de unitate Vitalii Kojuhari, astfel de exerciții permit militarilor să se orienteze ușor în spațiu pentru a aplica tehnicile de atac și apărare.

 

Amintim că în ultima perioadă, în regiunea separatistă nicio săptămână nu trece fără desfășurarea aplicațiilor militare. În urmă cu o săptămână au avut loc exerciții militare de tragere cu muniție de luptă. Iar săptămâna trecută unitățile de Infanterie Motorizată ale forțelor armate transnistrene au desfășurat aplicații militare cu conducerea mașinilor blindate pe teren prin obstacole și exercițiile practice cu arme de foc.

Sursa: deschide.md

Free Joomla! template by L.THEME