headerphoto
PACIFICATORII RUȘI SE ROTESC ÎN TRANSNISTRIA, IAR KRASNOSELSKI VORBEȘTE DE PREGĂTIRI DE RĂZBOI ALE CHIȘINĂULUI PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 23 Octombrie 2017 18:04

Site-ul de știri al autorităților separatiste de la Tiraspol, novostipmr.org, anunță că militarii ruși din trupele de „pacificatori” au terminat rotația în zona centrală de supraveghere a republicii separatiste și că se va trece la înlocuirea diviziilor motorizate din sectorul de sud. Personalul diviziei motorizate a terminat încărcarea armamentului din dotare și a tuturor bunurilor materiale ale sale și au pornit în secțiunea centrală a Zonei de Conflict (raionul Dubăsari) pentru a finaliza rotația, se arată într-un comunicat al Ministerului rus al Apărării.

 

Zona de Conflict care este păzită de „pacificatori” ruși are o lungime de 60 de kilometri și o lățime de 20 de kilometri. Următoarea rotație a acestor trupe va fi prevăzută pentru înlocuirea diviziei motorizate de mitraliere în zona de sud a Zonei de Securitate.

 

Pe de altă parte, liderul separatist transnistrean, Vadim Krasnoselski, a declarat într-un interviu pentru pentru un post rusesc de televiziune că discuțiile cu Chișinăul avansează greu și că motivul pentru care R. Moldova dorește retragerea pacificatorilor ruși, precum și a militarilor din Grupului Operativ al Trupelor Rusești (GOTR) din Transnistria este pentru a pregăti terenul unui conflict armat.

Sursa: karadeniz-press.ro

 

Add comment

Comentariile fiecarui articol sunt verificate de un moderator. Nu folositi cuvinte obscene, rasiste, antisemite, care insulta o categorie sociala, etnica, rasiala, politica etc.


Security code
Refresh

Arhiva de articole

< Octombrie 2017 >
Lu Ma Mi Jo Vi Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
24 25 26 27 28 29
30 31          

Reclama

Donatie PayPal

Puteti dona prin PayPal pentru a ajuta acest site:

Amount: