headerphoto
Rusia avertizează că ar putea ataca trupele susţinute de SUA în Siria PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Joi, 21 Septembrie 2017 22:10

Rusia a anunţat, joi, că a avertizat Statele Unite că va ataca zonele unde operează forţele susţinute de SUA, dacă acestea mai efectuează atacuri asupra trupelor ruseşti, fapt ce s-ar fi întâmplat de două ori până în prezent, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Anunţul a fost făcut de către Ministerul rus al Apărării, care se referă la Forţele Democrate Siriene, o alianţă formată din kurzi, miliţii arabe şi forte coordonate de SUA. Despre acestea, Moscova afirmă că au distras atenţia de la bătălia din Raqqa, unde trupele ruseşti luptau alături de Armata siriană împotriva militanţilor reţelei teroriste Stat Islamic.

 

Ministerul de Apărare al Rusiei a precizat că Forţele Democrate Siriene au preluat unele poziţii strategice alături de trupele speciale ale SUA, trăgând focuri de armă către forţele siriene ce luptau alături de trupele ruseşti.

 

”Un reprezentant al comandamentului militar al SUA din Al Udeid (centrul de operaţiuni americane din Qatar) a fost avertizat că orice încercare de a deschide focul din zonele controlate de luptătorii Forţelor Democrate Siriene va primi un răspuns rapid. Dacă va fi deschis focul asupra noastră, vom reacţiona rapid cu toate mijloacele militare”, a afirmat maior-generalul Igor Konaşenkov.

Source: mediafax.ro

 

Add comment

Comentariile fiecarui articol sunt verificate de un moderator. Nu folositi cuvinte obscene, rasiste, antisemite, care insulta o categorie sociala, etnica, rasiala, politica etc.


Security code
Refresh

Arhiva de articole

< Septembrie 2017 >
Lu Ma Mi Jo Vi Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Reclama

Donatie PayPal

Puteti dona prin PayPal pentru a ajuta acest site:

Amount: