headerphoto
RUȘII AU DEMARAT NOI EXERCIȚII MILITARE ÎN TRANSNISTRIA PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 01 August 2017 19:23

Ministerului Apărării de la Moscova, anunță prin postul său de televiziune „Zvezda”, că militarii ruși cantonați în regiunea separatistă transnistreană vor demara manevre militare alături de trupele subordonate Tiraspolului și „pacificatorii” de Nistru. Conform scenariilor, toți militarii vor executa exerciții de apărare pozițională și mobilă. O atenție deosebită este acordată conducerii unităților din subordonare de către comandanții companiilor din cadrul Grupului Operațional de Trupe Ruse (GOTR) și coordonării acțiunilor acestora cu pacificatorii, mai transmite Zvezda.

 

Următoarea etapă va fi dedicată coordonării acțiunilor unui batalion de infanterie motorizată în cadrul contingentului militar rusesc al trupelor de pacificare. În etapa finală, de testare a pregătirii unităților militare pentru serviciu la posturile de pacificatori din Zona de Securitate de-a lungul Nistrului, la începutul lunii octombrie, sunt planificate menevre pe teren

 

Exercițiile forțelor ruse au loc în ciuda protestelor Chișinăului, care a avertizat ca militarii ruși să stopeze antrenamentele alături de forțele separatiste transnistrene. Ca și în trecut, Moscova a ignorat aceste proteste și continuă să acționeze unilaterale în Transnistria.

Sursa: karadeniz-press.ro

 

Add comment

Comentariile fiecarui articol sunt verificate de un moderator. Nu folositi cuvinte obscene, rasiste, antisemite, care insulta o categorie sociala, etnica, rasiala, politica etc.


Security code
Refresh

Arhiva de articole

< August 2017 >
Lu Ma Mi Jo Vi Du
  2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Reclama

Donatie PayPal

Puteti dona prin PayPal pentru a ajuta acest site:

Amount: