headerphoto
Filip: Sperăm ca în luna august să avem un oficiu NATO la Chişinău; neutralitatea Moldovei nu înseamnă izolarea ei PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 21 Iulie 2017 17:49

Premierul moldovean Pavel Filip a declarat, vineri, că își dorește în continuare o colaborare bună cu NATO, el adăugând că neutralitatea declarată a Moldovei nu presupune izolarea ei pe plan internaţional.

„Nu avem nicio dificultate la Chişinău cu deschiderea aici a unui oficiu NATO. Am spus acest lucru în nenumărate rânduri şi atunci când am fost la Cartierul General al Alianţei Nord-Atlantice că neutralitatea Republicii Moldova nu înseamnă şi izolarea acestei ţări. Ne dorim şi vă asigur că vom avea în continuare o colaborare bună cu NATO”, a declarat Pavel Filip.

El a precizat că deschiderea oficiului depinde doar de finalizarea unor reparaţii la viitorul sediu.

 

„Sperăm că până în luna august vom avea un oficiu de legătură NATO la Chişinău”, a mai spus premierul Moldovei.

 

Preşedintele Igor Dodon a afirmat, în luna februarie, că deschiderea biroului de legătură NATO la Chişinău ar fi o provocare şi nu un ajutor în soluţionarea conflictului din Transnistria. De asemenea, liderul moldovean a ameninţat că va închide acest oficiu de la Chişinău.

Sursa: News.ro via deschide.md

 

 

Add comment

Comentariile fiecarui articol sunt verificate de un moderator. Nu folositi cuvinte obscene, rasiste, antisemite, care insulta o categorie sociala, etnica, rasiala, politica etc.


Security code
Refresh

Arhiva de articole

< Iulie 2017 >
Lu Ma Mi Jo Vi Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Reclama

Donatie PayPal

Puteti dona prin PayPal pentru a ajuta acest site:

Amount: