headerphoto
UCRAINA ȘI GEORGIA PUN BAZELE UNUI PARTENERIAT STRATEGIC PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 18 Iulie 2017 18:40

Ucraina și Georgia au semnat, marți, o declarația de stabilire a unui parteneriat strategic, document care în particular se va răsfrânge asupra unui sprijin mutual privind suveranitatea și integritatea teritorială a celor două țări, a declarat președintele ucrainean Petro Poroșenko, după o întâlnire la Tbilisi cu omologul său georgian Giorgi Margvelașvili, transmite agenția Ukrinform.  „Declarația pentru stabilirea unui parteneriat strategic este cea mai înaltă formă de încredere între guvernele noastre și cea mai înaltă formă de încredere între popoarele noastre. Parteneriatul strategic are la bază mai multe provocări și amenințări comune. Pentru a depăși aceste amenințări trebuie să fim puternici și uniți”, a declarat Poroșenko.

 

Potrivit liderului de la Kiev, acest parteneriat strategic asigură conlucrarea „unui sistem de instituții și mecanisme pentru o coordonare constantă a acțiunilor noastre, inclusiv în sectoarele apărării și securității”. De asemenea, Ucraina și Georgia au mai semnat, la Tbilisi, un acord de cooperare în sfera educației.

Sursa: karadeniz-press.ro

 

 

 

Add comment

Comentariile fiecarui articol sunt verificate de un moderator. Nu folositi cuvinte obscene, rasiste, antisemite, care insulta o categorie sociala, etnica, rasiala, politica etc.


Security code
Refresh

Arhiva de articole

< Iulie 2017 >
Lu Ma Mi Jo Vi Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Reclama

Donatie PayPal

Puteti dona prin PayPal pentru a ajuta acest site:

Amount: