headerphoto
Separatiștii de la Tiraspol vor recunoașterea actelor de identitate de către Rusia, după modelul „republicilor populare” din estul Ucrainei PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 05 Aprilie 2017 10:28

Separatiștii de la Tiraspol cer „sponsorului oficial” al regiunii, Moscova, să le fie recunoscute actele de identitate după modelul așa-ziselor „republici populare” din estul Ucrainei.

În Sovietul Suprem din stânga Nistrului a fost redactată în acest sens o rezoluție, folosind sintagma „lume rusă”.

 

Potrivit novostipmr.com, rezoluția notează necesitatea de informare a conducerii Federației Ruse privind situația din regiunea transnistreană în legătură cu instaurarea controlului comun moldo-ucrainean la punctul de trecere a frontierei, pe segmentul Cuciurgan, dar și despre „eliminarea” din ”considerente politice” a Centralei termice de la Cuciurgan de pe piața energetică a Republicii Moldova.

 

În cadrul audierilor din Sovietul Suprem, liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a declarat că toate acțiunile Republicii Moldova îndreptate împotriva administrației sale sunt îndreptate, de fapt, împotriva „Lumii Ruse”.

Sursa: infoprut.ro

 

 

 

Add comment

Comentariile fiecarui articol sunt verificate de un moderator. Nu folositi cuvinte obscene, rasiste, antisemite, care insulta o categorie sociala, etnica, rasiala, politica etc.


Security code
Refresh

Arhiva de articole

< Aprilie 2017 >
Lu Ma Mi Jo Vi Du
          1 2
3 4 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Reclama

Donatie PayPal

Puteti dona prin PayPal pentru a ajuta acest site:

Amount: