headerphoto
Jens Stoltenberg: Intensificarea campaniei de bombardamente aeriene rusești în Siria aduce deservicii discuțiilor de pace de la Geneva PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 05 Februarie 2016 20:53

Intensificarea campaniei de bombardamente aeriene rusești în Siria aduce deservicii discuțiilor de pace de la Geneva, puternic încurajate de alianța condusă de Statele Unite, a spus vineri secretarul general NATO, Jens Stoltenberg. „Bombardamentele rusești intense, țintind mai ales grupările de opoziție din Siria, subminează eforturile de soluționare politică a conflictului”, a spus Stoltenberg la sosirea la o reuniune a miniștrilor apărării din Uniunea Europeană, la Amsterdam. „Prezența rusească sporită și activitățile aeriene (rusești) din Siria creează și ele tensiuni sporite și violări ale spațiului aerian turcesc, (implicit) violări ale spațiului aerian NATO”, a mai spus Jens Stoltenberg, adăugând: „Asta creează riscuri”. Declarația lui Jens Stoltenberg vine pe fondul unui nou schimb de replici dure între Turcia, membră NATO, și Rusia pe marginea prezenței militare rusești în Siria.

Sursa: Europa libera

 

 

Add comment

Comentariile fiecarui articol sunt verificate de un moderator. Nu folositi cuvinte obscene, rasiste, antisemite, care insulta o categorie sociala, etnica, rasiala, politica etc.


Security code
Refresh

Arhiva de articole

< Februarie 2016 >
Lu Ma Mi Jo Vi Du
1 2 3 4 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29            

Reclama

Donatie PayPal

Puteti dona prin PayPal pentru a ajuta acest site:

Amount: