headerphoto
In Azerbaidjan au fost arestati 49 de teroristi PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 19 Martie 2010 14:48

 

Vali Tivadar

 

Ministerul Securitatii Statului din Azerbaidjan a declarat ca pe teritorriul tarii a fost arestat un numar de 49 de teroristi. In timpul operatiunii s-a confiscat un numar mare de arme, munitii si materiale expozive. Gruparea s-a aflat sub urmarire timp de cateva luni de zile. In urma cercetarilor efectuate de serviciile secrete ale Azerbaidjanului a reiesit ca din numarul total al celor arestati 31 de persoane sunt cetateni azeri si membri ai unei grupari religioase radicale, care palnifica acte teroriste pe teritoriul Azerbaidjanului. Celelalte persoane aveau legaturi cu o alta grupare specializata pe asasinate la comanda.

Seful Ministerului Securitatii Nationale, Eldar Mahmudov a declarat ca pe teritoriul Azerbaidjanului actioneaza o multime de agenti ai unor servicii speciale straine. Anul trecut au fost identificati 25 de astfel de agenti, din care 17 au fost trimisi in judecata.

 

 

Ultima actualizare în Vineri, 19 Martie 2010 14:52
 

Add comment

Comentariile fiecarui articol sunt verificate de un moderator. Nu folositi cuvinte obscene, rasiste, antisemite, care insulta o categorie sociala, etnica, rasiala, politica etc.


Security code
Refresh