headerphoto
Eastern Political and Economical News
NATO Deputy Secretary General discusses partnership between Serbia and NATO in Belgrade PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 13:59

NATO Deputy Secretary General, Rose Gottemoeller, discussed the security and stability of the Western Balkans and partnership between Serbia and NATO in Belgrade today (12 October 2017) when she appeared onstage at the Belgrade Security Forum with Serbian Prime Minister Ana Brnabic.

 
Serbia colaborează în domeniul militar și cu Rusia și cu statele NATO, a declarat premierul Ana Brnabic PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 13:57

„Avem o colaborare excelentă cu NATO și salutăm faptul că neutralitatea noastră este înțeleasă” – a declarat premierul Serbiei, Ana Brnabic, la Forumul de securitate de la Belgrad. Brnabic a reamintit că la Podgorica a discutat cu vicepreședintele SUA, Mike Pence, căruia i-a transmis că înțelege dorința statelor din regiune de a adera la NATO, dar în același timp, așteaptă ca aceste state

 
Stoltenberg anunţă că NATO va crește performanțele tehnice ale scutului de la Deveselu din România PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 13:55

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a atras atenţia vineri împotriva unei intervenţii militare în Coreea de Nord, care va avea „consecinţe devastatoare”, într-un interviu pentru AFP la sediul Alianţei Nord-Atlantice la Bruxelles, în care a anunţat că Organizaţia are în vedere modificări ale sistemului ei antirachetă, operaţional în parte de la baza de la Deveslu, în România.

 
Rusia amenință cu amplasarea unor noi sisteme de rachete Iskander în enclava Kaliningrad PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 13:49

Rusia ar putea să trimită mai multe rachete moderne de tip Iskander în enclava Kaliningrad, ca răspuns la desfășurarea de trupe ale Alianeți Nord Atlantice in țările Baltice – a anunțat deputatul Vladimir Șamanov, președintele Comitetului pentru forțe armate din Duma de stat de la Moscova, citat de agențiile ruse de știri. Ieri, Rusia acuzat Statele Unite că își întăresc prezența în Polonia și

 
Austria pregătește o plângere la Curtea de Justiție a UE contra proiectului nuclear ungaro-rus PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 13:46

Austria a anunțat vineri că pregătește depunerea unei plângeri la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) împotriva aprobării date de Bruxelles pentru construirea a două noi reactoare nucleare în Ungaria, în mare parte finanțate de Rusia, transmite AFP.

 
"Газпром" получил полный доступ к газопроводу Opal PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 13:43

Высший земельный суд Дюссельдорфа постановил снять все ограничения на проведение аукционов на использование мощностей газопровода Opal, сообщили ТАСС в компании-операторе газопровода.

«Да, мы можем подтвердить, что суд Дюссельдорфа наконец снял все ограничения на проведение аукционов по Opal.

 
Moldova pentru a facilita construcția gazoductului Iași-Chișinău PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 13:14

Gazoductul sub forma extinsă Ungheni - Chișinău va fi dat în exploatare până la sfărșitul anului 2018. O declarație în acest sens a fost făcută astăzi, la București ,de Gheorghe Șimon, ministrul Economiei al României, în cadrul unei întrevederi cu viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei și Infrastructurii al Repubicii Moldova.

 
DOC / Victorie a delegației României la APCE pe subiectul Legii Educației din Ucraina PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 12:58

„O victorie a delegatiei României la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei”, scrie Ana Guțu, prim-vicepreședintele PUN, pe Facebook, făcând referire la subiectul noii Legi a Educației din Ucraina.

„În rezultatul dezbaterii de urgenta, inclusa pe ordinea de zi a sesiunii din octombrie, a fost adoptată rezoluția APCE” pentru

 
Liderii celor 10 state CSI reuniţi în Rusia la Soci PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 11 Octombrie 2017 20:11

Liderii ţărilor membre ale Comunităţii Statelor Independente (CSI) s-au reunit miercuri, 11 octombrie, la Soci. La reuniunea de la Soci participă zece lideri ai statelor CSI, printre care preşedintele rus, Vladimir Putin, preşedintele belarus, Aleksandr Lukaşenko, preşedintele Armeniei, Serj Sarksian.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 2124

LoginArhiva de articole

< Octombrie 2017 >
Lu Ma Mi Jo Vi Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Reclama

Donatie PayPal

Puteti dona prin PayPal pentru a ajuta acest site:

Amount: